Filyasyon ekibinin 'meyve tüketin' tavsiyesine, çocuktan gözyaşlarına boğan yanıt!

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev alan filyasyon ekibi, yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedavisi için ziyaret ettikleri evde üzücü bir olay yaşadı.

YAŞAM 31.12.2020, 19:45 11.05.2021, 17:53
Filyasyon ekibinin 'meyve tüketin' tavsiyesine, çocuktan gözyaşlarına boğan yanıt!

Evde izolasyonda olan koronavirüs hastalarını ziyaret eden filyasyon ekibinin, bol bol meyve tüketmeleri gerektiğini tavsiye etmesi üzerine evde bulunan bir çocuk, "Bizim evimizde meyve yok ki." yanıtını verince, sağlık çalışanları duygu dolu anlar yaşadı.

Sağlık çalışanlarının bir bölümü minik çocukla sohbet etmeyi sürdürürken, diğer çalışanlar ise markete giderek aileye meyve ve sebze aldı.



Filyasyon ekibinden paylaşım geldi

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden olaya ilişkin olarak bir paylaşımda bulunan Buse Ülger, başından geçenleri aktardı.

Ülger, kişisel sosyal medyada hesabındaki paylaşımında, "Yaklaşık olarak 10 aydır sahada çalışıyoruz. Bugün de minik Sultan'ın evine konuk olduk. Hastalarımıza ilaçlarını teslim ettik, enjeksiyon uyguladık. Ekibimizde bulunan hemşiremiz tarafından bol bol meyve ve sebze tüketmelerine dair tavsiyelerimiz iletildi. Bu esnada Minik Sultan, 'Bizim evimizde meyve yok ki.' dedi. Sen daima gülümse çocuk. Sen gül ki güneş açsın. Hepimizi ağlattın. Tüm halkımızın hizmetindeyiz. İyileştirmeye, şifa olmaya, çalışmaya geldik. Bugün yaşadıklarımız, toplumun kanayan bir yarasıdır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)