Evinin damında çay içerken kıyameti yaşadı 

Gaziantep’te evinin damında çay içen adam, komşu kavgasının hedefi oldu. Adil Ateş’in vücuduna pompalı tüfeğin saçmaları isabet etti. 

YAŞAM 24.07.2021, 10:46 25.07.2021, 14:32
Evinin damında çay içerken kıyameti yaşadı 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı olan Dumlupınar Mahallesi’nde husumeti bulunan iki komşu, bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflardan biri, diğer kişinin evine pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş ile birlikte tüfekten çıkan saçmalardan ikisi, kendi evinin damında ailesi ile çay içen Adil Ateş’e isabet etti.  

Saçmalar, omzunu ve karnını yaraladı 

Saçmalardan biri karnına diğeri de omzuna isabet eden vatandaş için sağlık ve polis ekibi çağırıldı. Ateş, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tüfeğin ateşlendiği olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Yaralanan Ateş ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri, iki aile arasında tekrar kavga çıkmaması için sabaha kadar mahallede bekledi. 



“Kendi evimin damında rahatça oturamıyorum” 

Ateş: “Bayram günü böyle şeylerin olmaması gerek. Ailemle oturuyordum damda. Bu saçmalar çocuğuma da gelebilirdi. Komşuların çocuklarına da isabet edebilirdi. Bunun sorumlusu kim? Bu şahıs bulunmalı. Kendi evimin damında rahatça oturamıyorum. O zaman nerede oturacağım?” 

Çay içerken kıyameti yaşadı 

Ateş: “Evin damında çay içerken kıyamet koptu. Mermileri sıkmaya başladılar. Ben de çocukları toparlamaya çalışırken 2 saçma bana isabet etti. Kanlar akmaya başladı. Hafif yanma hissettim. Saçmaları hastanede çıkardılar. Her şey bir anda oldu.” 



Husumetli komşulara aracı olmuş 

Ateş: “Önceki gün de kavga ettiler, ben aracı oldum. Bayram gününde böyle şeylerin yaşanmaması gerektiğini söyledim. Kimse bayram gününde komşusunun kavga etmesini istemez. Olan bana oldu ama inşallah bundan sonra böyle bir şey yaşanmaz.” 

Yorumlar (0)