Ekim sıcağı yaz aylarını aratmadı! Çeşme'de oteller yüzde 100 doldu!

Yaz aylarını aratmayan ekim sıcağında termometreler bugünlerde 37 dereceye kadar yükseldi. Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler otelleri doldurdu, denizin keyfini çıkardı. Çeşme'de haftasonu otellerin yüzde 100'ünün dolduğu kaydedildi.

YAŞAM 06.10.2020, 20:28
Ekim sıcağı yaz aylarını aratmadı! Çeşme'de oteller yüzde 100 doldu!

Ege'nin önemli turizm merkezlerinden olan Didim, Çeşme ve Kuşadası'nda sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar otel ve sahilleri doldurmaya devam ediyor.

Ekim ayına girilmesine rağmen termometrelerin 37 dereceye kadar çıktığı Aydın'da vatandaşlar Didim ve Kuşadası sahillerini doldurdu.

Sahillerde dikkat çeken yoğunluk

Kuşadası'nda, Kuştur Plajı, Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı koyları, Sevgi Plajı gibi alanlarda yerli ve yabancı turistler yoğunluk oluşturdu.

Kimi vatandaşlar su parklarında eğlenmeyi tercih etti. Didim'de ise dünyaca ünlü Altınkum Plajı'nda vatandaşlar denizin keyfini çıkardı.

Çeşme'de oteller yüzde 100 doldu

İzmir Çeşme'de ise turizm yoğunluğu devam etti. Çeşme'de ekim ayında çekilen fotoğraflar yaz günlerini aratmadı. Otellerdeki doluluk oranlarının hafta sonu yüzde 100'e çıktığı kaydedildi.

Yorumlar (0)