Çocuklar, 23 Nisan coşkusuyla eğlendi!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı organizasyonları kapsamında çocuklara yönelik olarak bir eğlence programı düzenlendi.

YAŞAM 22.04.2022, 15:48 22.04.2022, 17:45
Çocuklar, 23 Nisan coşkusuyla eğlendi!

Sinema gösteriminden dans oyunlarına kadar pek çok etkinlikte doyasıya eğlenen minikler, unutulmaz bir günü geride bıraktı. İletişim Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen organizasyonda kurum yetkilileri ve personeller de yer alarak, çocukların eğlenceli dakikalarına eşlik etti. 

Çocuklar ‘Aslan Hürkuş Kayıp Elmas’ filmini ilgiyle izledi

Etkinliğe katılmak için salona gelen minikler, Türk bayrakları eşliğinde karşılandı. TRT Çocuk kanalınca yayınlayan ‘Aslan Hürkuş Kayıp Elmas’ isimli sinema filmini izleyen çocuklar, birbirinden renkli ışık gösterileriyle de keyifli anlar yaşandı. Palyaçoların da bulunduğu organizasyonda yüz boyama ve balon yapma gibi oyunlar oynayan misafir minikler, etkinlikten duydukları mutluluğu dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. 

Etkinlikte çeşitli hediyeler de dağıtıldı

Renkli macun ve patlamış mısır gibi çok sayıda ikramın da misafirlere sunulduğu organizasyonda birçok hediye de dağıtıldı. Katılımcıların hep bir ağızdan şarkılar söylemeye başlamasıyla organizasyon daha da keyifli bir hal aldı. 

“Nice güzel bayramlara”

Gerçekleştirilen etkinlik ile alakalı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, tüm dünya çocuklarının bu özel gününü kutlayarak, “İletişim Başkanlığımız son derece özel ve anlamlı bir organizasyon gerçekleştirdi. Mesai arkadaşlarımızın çocukları bu özel şenlik sebebiyle buluşarak keyifli dakikalar geçirdi. Evlatlarımızın yüzünde gördüğümüz o neşe daim olsun. Nice güzel bayramlara” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)