Cezaevinden çıkıp dehşeti yaşattı: Eşini ve kayınvalidesini vurdu

Bursa’nın ilçesi Osmangazi’de kısa süre önce cezaevinden çıkan Murteze E. kayınvalidesini ve eşini silahla vurarak yaraladı.

YAŞAM 01.01.2023, 11:55
Cezaevinden çıkıp dehşeti yaşattı: Eşini ve kayınvalidesini vurdu

Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi Erguvan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kısa bir süre öncesinde cezaevinden çıkan Murteze E. ve eşi B.E. boşanma aşamasındaydı.

Tartışma yaşandı, silahını ateşledi

21 yaşındaki Murteze E. kendisinden ayrılmayı isteyen 17 yaşındaki eşi B.E. ve 39 yaşındaki kayınvalidesi Birgül E.'nin ikamet ettiği eve gitti. Burada Murteze E., eşi ve kayınvalidesi arasında tartışma meydana geldi. Murteze E. ise yanında getirdiği tabanca ile eşi ve kayınvalidesine ateş açtı.

Babasının evinde yakalandı

Silah seslerinin duyulmasının ardından gelen ihbarlar üzerine yerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin sonrasında anne ve kızı, Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü. B.E. ile annesi Birgül E'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

Hakkında arama başlatılan Murteze E. babasının evinde yakalanarak gözaltına alınırken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)