Cani baba gözaltına alındı

Kocaeli'de bebek arabasından düşen çocuğunu kaldırıp iyi olup olmadığına bakmak yerine "neden düştün" diye şiddet uygulayarak yere çakılmasına yol açan baba gözaltında.

YAŞAM 21.09.2020, 13:21 23.09.2020, 09:19
Cani baba gözaltına alındı

Kocaeli ilinin İzmit ilçesinde güvenlik kamerası kayıtlarında bebek arabasından düşen çocuk yürekleri ağızlara getirmişken, görüntüleri izleyen milyonlar, babanın çocuğunun iyi olup olmadığını kontrol etmesini beklerken "neden düştün" diye şiddet uygulayarak yere sert bir şekilde çarpmasına neden oluşu karşısında donup kalmıştı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü 2 yaşındaki çocuğuna vicdansızca muamele eden o babanın yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasında, önceki gün basında ve sosyal medyada yer alan "bebek yaşlarındaki çocuğa şiddet" konulu habere dair görüntülerin yayılması üzerine ihbar kabul ederek çalışma başlatıldı.

Çalışmalar neticesinde, 2 yaşındaki çocuğuna vicdanları kanatırcasına şiddet uygulayan babanın S.K. olduğunu, mağdurun da 2018 doğumlu Y.A.K. olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan baba S.K, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay

Kocaeli ilinin İzmit ilçesinde bulunan Sekapark'taki kafeteryanın güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, bebek arabasındaki 2 yaşındaki Y.A.K. dengesini kaybederek kafası üstü yere düşüyor. Kendi çabalarıyla yerden kalkmaya çalışan Y.A.K. isimli bebek yaştaki çocuğunun düştüğünü gören baba sinirleniyor ve 2 yaşındaki çocuğa sert bir biçimde vurarak feci şekilde yere düşmesine sebep oluyor. Çocuğunu yerden kaldırarak sinirli bir şekilde bebek arabasına çuval atar gibi oturtan baba S.K, yerden aldığı oyuncağıda çocuğun karnına doğru sert bir şekilde koyuyor ve bıkkınlığını ifade edercesine el hareketleriyle ve belki de küfürler ederek yoluna devam ediyor.

Yorumlar (0)