Bursa’da tonlarca ağırlıktaki otobüs kağıt gibi savruldu

İzmir’den İstanbul’a doğru yol alan bir yolcu otobüsü Bursa Gemlik’te bariyere çarparak yoldan çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yaşanan kazada 4 kişi yaralandı. 

YAŞAM 21.02.2022, 07:25 21.02.2022, 07:44
Bursa’da tonlarca ağırlıktaki otobüs kağıt gibi savruldu

İzmir’den İstanbul tarafına doğru seyreden bir şehirler arası yolcu otobüsü, bariyerlere çarparak kaza yaptı. Otobüs şoförü Ayhan Yılmaz’ın (51) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yaşanan kaza, Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Umurbey Viyadüğü yakınlarında meydana geldi.  



Yoldan geçen sürücüler polise bildirdi 

Yoldan geçen diğer sürücü ve şoförler, kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Jandarma ve polis ekipleri yolda geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazada 4 kişinin yaralandığı tespit edildi. 3 yaralı Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken 1 kişi de Gemlik Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Otobüsteki diğer yolcular, aynı firmadan gönderilen bir başka otobüse nakledilerek yolculuğun devam etmesi sağlanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)