Bu operasyon aksiyon filmlerini aratmıyor!

Ankara narkotik polisleri, kentin dışında yer alan bir çiftliğe sakladıkları eroini dikkat çekmemek için ticari taksi ile "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına dağıtan şebekeye yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucu 6 kişi gözaltına alındı.

YAŞAM 18.10.2019, 11:20
Bu operasyon aksiyon filmlerini aratmıyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde tüketimi, satışı ve imalatının önlenmesi amacıyla yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde, "torbacı" olarak tabir edilen kentteki uyuşturucu satıcılarına Mamak Gökçeyurt Mahallesi'nde yer alan bir çiftlikten eroin dağıtıldığını öğrendi. 

Ekipler, çiftliği fiziki takibe aldı ve şebekenin dikkat çekmemek için eroin dağıtımını ticari taksi ile yaptığını tespit etti.

6 şüpheli gözaltında!

Ekipler, ticari taksinin çiftliğe gelmesiyle operasyon gerçekleşirdi. Kapısını koçbaşı kullanarak kırdıkları evde Afganistan uyruklu bir kişinin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik köpekleri "Toma" ve "Pars", ticari taksinin motor kısmına ve çiftliğin bahçesindeki üstü kapatılmış kuyuya saklanan yaklaşık 5 kilogram eroini bulmayı başardı.

Uyuşturucu madde temin ve ticareti suçundan gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)