Bu hafta (26-30 Eylül) hava durumu nasıl olacak? (Meteoroloji hava raporu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu ile birlikte İstanbul'da bu hafta yağış olup olmadığı merak ediliyor. MGM'den gelen son değerlendirmeler sonrasında, bugün İstanbul'da hava güneşli olacak. Peki, hava durumu bu hafta nasıl olacak? İşte 5 günlük hava durumu raporu...

YAŞAM 26.09.2022, 08:55 26.09.2022, 12:28
Bu hafta (26-30 Eylül) hava durumu nasıl olacak? (Meteoroloji hava raporu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı.

"Yağış beklenmiyor"

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde yağış beklenmiyor. Karadeniz, Marmara kıyıları ve Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği belirtiliyor.

Meteoroloji'den gelen son değerlendirmeler sonrasında, hava sıcaklığı bugün iç ve batı kesimlerde 2-6 derece artarak mevsim normallerine çıkacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?

MGM'den paylaşılan hava raporuna göre, İstanbul'da bugün hava açık ve az bulutlu, yer yer parçalı bulutlu geçeceği belirtiliyor.

İstanbul için bugün için meteorolojik bir uyarı yok.

5 günlük hava raporu

Meteoroloji'den paylaşılan 5 günlük hava durumu raporuna göre, ülke genelinde salı gününe kadar yağış beklenmiyor. 27 Eylül Salı günü Kırklareli ve Edirne'de havanın yağışlı geçeceği belirtiliyor.

İşte 5 günlük hava tahmin raporu:



 



Yorumlar (0)