Bolu’da akıl almaz olay! Cinsel istismardan kaçtı, çıplak halde dükkana sığındı

Bolu’nun ilçesi Mudurnu’da yabancı uyruklu 1 çocuk annesine kadına yabancı uyruklu farklı bir kişi cinsel saldırıda bulundu. Cinsel saldırıya uğrayan S.A., çıplak bir halde daireden kaçarak cadde üzerinde bulunan esnaflara sığındı. Olayın sonrasında A.A. polis tarafından yakalanırken, genç kadının çocuğu ile esnafa sığınma anları ise kameraya anbean yansıdı.

YAŞAM 11.08.2022, 14:39 12.08.2022, 12:01
Bolu’da akıl almaz olay! Cinsel istismardan kaçtı, çıplak halde dükkana sığındı

Hadise, önceki gece saat 20.30 sularında Mudurnu’nun ilçesi Seyrancık Mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, sosyal medyadan görüşmeye başladıkları ifade edilen yabancı uyruklu 1 çocuk annesi S.A. ve yabancı uyruklu A.A. evde oturdukları esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Tartışmanın kısa bir süre içinde büyümesi üzerine S.A., mutfakta oturan A.A.’yı boynundan bıçakla yaraladı. Çocuğunu da beraberinde götüren S.A. çıplak bir halde evinden çıkarak cadde üzerinde bulunan bir işyerine girdi.

Çocuğuyla kaçtı, esnaflardan yardım istedi,

Vücudunda kanlar olan ve çıplak bir halde sokağa çıkan genç kadını fark eden iş yeri sahibi Tayip Ünsal, çevre esnaflardan da yardım istedi. Kadına çevreden aldığı kıyafetleri veren Ünsal, S.A.’nın giyinmesine yardımcı oldu. Esnaf, bunun ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbarın sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde çocuğun ve S.A.’nın yaralanmadığı ifade edildi.

Kanlar içerisinde bulundu

Olayın yaşandığı alana çok yakın bir yerde kanlar içerisinde olan bir erkek olduğu ihbarı üzerine o bölgeye de polis ve sağlık ekipleri yollandı. Sağlık ekipleri tarafından boynundan yara aldığı tespit edilen kişinin S.A.’nın yaraladığı A.A. olduğu tespit. A.A., ilk müdahalenin sonrasında tedavi edilebilmek için İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. S.A. ise polisler tarafından ifade alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Genç kadından alınan ifade sonrasında sağlık durumunda sorun bulunmayan A.A., "Cinsel istismar" suçundan tutuklandı ve ceza evine yollandı.

S.A.’nın çocuğuyla beraber çıplak bir durumda kaçması ve dükkana sığınması ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

“Korunmaya ihtiyacı olduğu belliydi”

Yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşadıklarını dile getiren esnaf Tayip Ünsal, “Geçtiğimiz akşam saat 20.30 sıralarında tam dükkânı kapatacağım esnada, bir kadın geldi. Yanında da küçük bir çocuk vardı. Üstü başı kan içerisindeydi. Ben ne olduğunu şaşırdım. Bir şeyler söylemeye çalıştı bana. Ancak yabancı uyruklu olduğu için anlaşamadık. Üstü çıplaktı, bizde kapatmasına yardımcı olduk. Kıyafet verdik. Ben de yaralandığını zannettim. Hızlı bir şekilde 112 Acil servise telefon açtım. Kadını bir yandan sakinleştirmeye uğraştım. Arından polisler geldi. Biraz uzakta bir kişinin yaralı durumda olduğunu söylediler. Bizim yanımıza kaçan kadın yaralanmamış. Sağlık ekipleri yaralı şahsa yardım etti. Olayın içinde olan iki kişi de yabancı uyrukluymuş. Bunların ardından polisler kadını ekip otosuna bindirdi. Cinsel saldırı ihtimali olabilir. Çünkü korunmaya ihtiyacı olduğunu söyler gibi bir korku hali vardı. Biz de elimizden geleni yaptık. Ben de ilk önce çekindim, çünkü her yeri kandı. Aslında yaralama olayını kadın gerçekleştirmiş” dedi.

Yorumlar (0)