Beyoğlu'nda kadın müşteriyi darp eden taksici yakalandı

Olay İstanbul Beyoğlu'nda yaşandı. Tartıştığı kadın müşteriyi darp eden taksici ekipler tarafından gözaltına alındı. Yaşanan hadisenin ardından aracın ve taksicinin çalışma ruhsatı askıya alındı.

YAŞAM 22.07.2023, 17:59 24.07.2023, 09:14
Beyoğlu'nda kadın müşteriyi darp eden taksici yakalandı

Sosyal medyaya düşen, bir taksicinin yabancı uyruklu bir kadın müşterisini darp ettiği görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

Taksici yakalandı

Yapılan incelemeler sonucunda olayın 20 Temmuz tarihinde sabah 05.45'te gerçekleştiğini belirleyen polis ekipleri, taksinin plakasını tespit ederek şoför A.K'yi yakaladı.

Şüpheli taksi şoförü ifadesinde, müşteriyle aralarında bozuk para nedeninden dolayı tartışma çıktığını ve kadın müşterinin kendisine küfür etmesi üzerine tartışmanın çıktığını iddia etti.

Şüpheli sürücünün emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

Çalışma ruhsatı askıya alındı

Yaşanan olayın ardından taksi sürücüsünün ve aracının çalışma ruhsatı askıya alındı.

Taksicinin kadını darp ettiği anlar ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Ayrıca o anlarda çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası da kayıttaydı.

Görüntülerde, taksi sürücüsünün yabancı uyruklu kadına vurarak yere düşürdüğü, kadının da kaçmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Yorumlar (0)