Balıkesir'de yaşayan anne ile çocuğun katili, baba çıktı

Balıkesir'e bağlı Susurluk ilçesindeki bir evde anne ve oğlu silahla katledilmiş vaziyette bulundu, yaralı baba ve kızı ise hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM 03.04.2022, 17:45 03.04.2022, 17:51
Balıkesir'de yaşayan anne ile çocuğun katili, baba çıktı

İlçeye bağlı olan kırsal Söve Mahallesi üzerinde ikamet eden Bilge A. ve 3 yaşındaki evladı Muhammet A.'dan bir süre boyunca haber alamayan komşuları jandarmaya ihbarda bulundu.

Anne ve 3 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Adrese gelen güvenlik ve sağlık ekipleri, anne ve talihsiz çocuğu yerde hareketsiz, baba Fatih A. ile büyük çocukları Elçin A.'yı (10) da yaralı vaziyette buldu.

Sağlık personelleri, Bilge A. ve Muhammet A.'nın tüfekle vurularak katledildiğini tespit etti. Anne ve evladının naaşı, hastane morguna kaldırıldı.

Baba ve kızın durumları iyi

Hafif şekilde yaralanan baba ve kızı ise aynı sağlık merkezine kaldırıldı.

Sağlık merkezine gelen aile yakınları, durumlarına ilişkin bilgi edinmeye çalıştı.

Dehşete düşüren iddia

Uyuşturucu madde kullandığı öne sürülen Fatih A.'nın aile fertlerine tüfekle ateş ettiği, akabinde intihar girişiminde bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyordu. Güvenlik güçleri tarafından olayın aydınlatılmasına ilişkin olarak başlatılan çalışma devam ederken bazı gelişmeler yaşandı. Elde edilen bilgilere göre ise bu iddia doğru çıktı. Baba Fatih A.'nın eşine, kızına ve oğluna pompalı tüfekle ateş ettiği; duvardan seken saçmaların da kendisine isabet ederek yaralandığı öğrenildi. Ailenin bir diğer çocuğu olan A.A. ise olay yaşanırken bahçede oyun oynuyordu ve silah seslerinden korkarak bulduğu bir yere saklandı. A.A., polis ve mahalleli tarafından bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)