Bakan Kurum’dan “çevre kirliliği” mesajı

Sosyal medya hesabından çevre temizliği hakkında bir paylaşımda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Doğaya atılmış olan her atık doğamıza kalıcı zararlar veriyor. Dünyamızı korumak ve geleceğe temiz bir dünya bırakmak adına atıklarınızı geri dönüşüme atın" çağrısı yaptı.

YAŞAM 29.01.2023, 14:50 31.01.2023, 09:18
Bakan Kurum’dan “çevre kirliliği” mesajı

Geleceğe daha temiz bir Türkiye bırakmak adına çalışmalar devam ediyor. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir kamu spotu yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geri dönüşümün önemine işaret etti.

“Yarınlara sahip çıkalım”

Söz konusu spotta şu ifadelerde bulunuldu: "Doğaya atılan bütün atıklar çevremize geçmeyecek tahribatlar veriyor. Çevremize sahip çıkmak ve gelecekteki kişilere daha temiz bir dünya bırakmak adına atıklarınızı geri dönüşüme gönderim. Hem çocuklarımız hem de dünyamızın yarınlarına sahip çıkalım."

“Atıklar geri dönüşüme”

"Atma dönüştür" sloganı bulunan spotta, bilinçsizce doğaya bırakılan atıkların dünyayı kirlettiği, gelecek dönemlerde daha temiz bir dünya bırakabilmek adına atıkların geri dönüşüm kutusuna gönderilmesi gerektiği çağrısında bulunuluyor.

Atıklar sebebiyle doğanın tehlike içerisinde olduğuna işaret edilen kamu spotunda, insanların iş birliği sağlayarak gelecek nesillere daha sağlıklı bir dünya bırakmak adına duyarlı olmaları gerektiği işaret ediliyor.

Yorumlar (0)