Bağcılar'da patlama sonucu çatısı yanan binanın önündeki yol çöktü!

İstanbul Bağcılar'da bir binada meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangını soğutma çalışması sırasında binanın önündeki yolda sebebi bilinmeyen bir göçük oluştu. Ekipler olaya ilişkin inceleme başlattı.

YAŞAM 05.12.2021, 16:50 06.12.2021, 13:02 Hanife
Bağcılar'da patlama  sonucu çatısı yanan binanın önündeki yol çöktü!

İstanbul Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, üç katlı apartmanın üst katında sebebi bilinmeyen bir patlama gerçekleşti.



Çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibinin sevk edildiği olayda, patlama sonucu cam parçaları ve çatıdan kopan parçalar çevreye saçılarak tehlike anlar yaşattı.



İtfaiye erleri tarafından bina sakinleri tahliye edilirken, evden çıkarılan bir kadının fenalaşması üzerine ambulansta müdahale edildi.

Apartmanın yanındaki  binaya da sıçrayan  yangın  itfaiye erlerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.



Çevreye gaz kokusu yayılması üzerine İGDAŞ ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Polisler, olay yerinde  güvenlik önlemi alarak, vatandaşları bölgeden uzaklaştırırken İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almayı başardı. Yangını soğutma çalışması sürerken patlamanın yaşandığı dairede kimsenin olmadığı kaydedildi. 



Söndürme çalışması sırasında  göçük meydana geldi

İtfaiye ekiplerinin dairede soğutma çalışması yaptığı sırada binanın önündeki yolda göçük oluştu.

İGDAŞ ekipleri, göçüğün neden meydana geldiğine dair inceleme başlatırken mahalle sakinlerinden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, göçüğün yaşandığı 548 Sokak altında, M3 Kirazlı-Bakırköy Metro hattı inşaatı çalışmalarından kaynaklandığı belirtildi.


 
 

Yorumlar (0)