Babaannesine kızdı, evini yaktı

Kocaeli’de, babaannesine sinirlenen bir genç, yaşlı kadının hayatını sürdürdüğü evi ateşe verdi. Alevlerin kapladığı daire itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde gece vakitlerinde yeniden yangın meydana geldi. Çıkan iki yangın sırasında da yaralanan kişi olmadığı belirlendi.

YAŞAM 11.09.2022, 15:22
Babaannesine kızdı, evini yaktı

Yangın, Kocaeli’nin Körfez ilçesi’ne bağlı olan Yeniyalı Mahallesi Gündoğdu Sokak üstünde yer alan 3 katlı binanın 2’inci katında çıktı. Söylenenlere göre, babaannesine kızan genç saat 15.00 sularında babaannesinin hayatını sürdürdüğü daireyi yaktı.

İki defa yangın çıktı

Kısa zaman içerisinde alevlerin teslim aldığı ev, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ekiplerin yangını tamamıyla söndürdüğü dairede gece vakitlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yeniden yangın meydana geldi. Mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesinin sonrasında bölgeye polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kısa bir süre içerisinde olay yerine ulaşan ekipler yangına hızla müdahalede bulundu. Yangın daha fazla büyümeden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Meydana gelen iki yangında da evin içerisinde kimsenin bulunmadığı belirlendi.

“Evin çerçevesi fırladı, pencereden alevler çıktı”

Yaşananlara şahit olan Ömer Tek, “Saat 3 sıralarında bir patlama sesi duyduk. Evin etrafı dışarıya doğru düştü arından pencereden alevler çıkmaya başladı. İtfaiye ekipleri geldi ve yangına müdahalede bulundu. Biz yangını tamamıyla söndü diye düşündük. Ancak yeniden bir yangın daha çıktı. Çevredekilerin söylemlerine göre, “Ev sahibi olan kişinin torunları yaktı” deniyor. Ancak kesin bir bilgi henüz bulunmuyor. Bu saatte daire yeniden alevler içinde kaldı. İtfaiye geldi tekrar söndürdü. Patlama dairenin çerçevesini 5-6 metre kadar uzağa attı. Mahalleli fazlasıyla korku yaşadı. O sırada evin içinde kimse bulunmuyordu. Yaşlı teyzemiz dairesinde değildi çocuğuna gitmişti.” şeklinde konuştu.

Polis yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)