Aydın’da önce annesine video gönderdi sonra evi yaktı 

Aydın Kuşadası’nda bir uyuşturucu bağımlısı, önce annesine video gönderdi sonra da evini ateşe verdi. Uzun uğraş sonrasında kapıyı açabilen ekipler, evin salonundan başlayan yangını damacana su ve yangın tüpüyle söndürdü. 

YAŞAM 01.12.2021, 11:16 02.12.2021, 09:14
Aydın’da önce annesine video gönderdi sonra evi yaktı 

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Denizi mahallesinde meydana gelen olayda uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen ve evde tek yaşayan S.T. isimli şahıs, akşam saatlerinde annesinden para istedi. Annesinin para vermeyi reddettiği S.T. evini yakacağını söyleyerek telefonu kapattı. 



Şahsı annesi ihbar etti 

Annesinin ihbarı üzerine Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri evin yolunu tuttu. Kapıyı çalan ekipler uyuşturucu bağımlısı şahsın kapıyı açması için uzun süre dil döktü. Savcılıktan alınan izin ile çilingirci çağırıp kapıyı açtıran polisler, evin salonunda alevlerin başladığını gördü. Evden çıkan dumanlar üzerine kapının kırılmak istendiğini fark eden S.T., kapıyı açtı. 



Şahıs, alevlerin arasından kurtarıldı 

Alevlerin ve dumanların arasından kurtarılan şahıs gözaltına alındı. S.T. evden çıkarıldıktan sonra polis ekipleri, damacana su ve yangın tüpüyle alevlere müdahale etti. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)