Antalya’yı fırtına vurdu! Hastanenin dış kaplaması söküldü...

Antalya’da meydana gelen fırtına, geçtiğimiz hafta yaşanan acı günleri aratmadı. Bir hastanenin dış kaplamasının bir kısmı sökülürken ağaçlar devrildi. Tekneleri beşik gibi sallayan Akdeniz, yollara taştı. Şehrin o anları kameralara yansıdı. 

YAŞAM 07.12.2021, 17:28 07.12.2021, 17:52
Antalya’yı fırtına vurdu! Hastanenin dış kaplaması söküldü...

Antalya’da sabah saatlerinde başlayan yağışlı hava ve kuvvetli rüzgar sebebiyle şehir adeta sular altında kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sabah yaptığı “fırtına” açıklamasının ardından başlayan kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. 



Hastanenin dış kaplaması söküldü 

Şehir merkezinde bulunan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin E Blok kısmında binanın bir kısmının dış kaplaması kuvvetli rüzgar sebebiyle söküldü. Falezleri döven fırtına, dev dalgalara karşı limana sığınan tekneleri beşik gibi salladı.

  

Rüzgar hızı 60 km/saati buldu 

Kuvvetli rüzgarın etkili olduğu şehirde rüzgarın hızı zaman zaman 60 km/saate çıktı. Şehrin farklı noktalarında bulunan araçlar yola ya da araçların üzerine devrildi. Sürücüler yağışlı havada ve sular altında kalmış yollarda ilerlemekte zorluk çekti. Kaleiçi yat limanında teknesi olanlar, teknelerini kurtarmak için yollara düşse de ne yazık ki başarılı olamadı. 





Yorumlar (0)