Antalya Kumluca’da 4.5 büyüklüğünde deprem  

AFAD’ın açıklamasına göre Antalya’nın Kumluca ilçesi açıklarında 14.14’te 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hissedildiği bölgelerde olumsuzluk bulunmadığı bildirildi. 

YAŞAM 07.09.2021, 15:16 08.09.2021, 10:46
Antalya Kumluca’da 4.5 büyüklüğünde deprem  

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan aktarılan bilgiye göre yangının izlerini silmeye çalışan Antalya ilinin Kumluca ilçesi açıklarında, Akdeniz’de bir deprem meydana geldi. 14.14’te meydana gelen depremin 4.5 büyüklüğünde olduğu bildirildi. Deniz yüzeyinin 26,02 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin merkez üssünün ise Kumluca ilçesine 84,42 kilometre mesafede olduğu aktarıldı. 



Deprem, Antalya’da yaşayanlar tarafından hissedildi 

Antalya Kumluca ve çevre ilçelerde yaşayanların sosyal medyada aktardığına göre deprem büyük oranda hissedildi. Buna karşın herhangi bir yaralanma veya mal zararı bulunmuyor. Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz da depremin hissedildiğini doğruladı. 

Depremin ardından mahalle muhtarları ve bölgedeki kolluk kuvvetleri ile iletişime geçtiklerini belirten AFAD ekipleri ise deprem ve sonrasında bölgeden herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini; ekiplerin bölgede olduğunu bildirdi. 
 

Yorumlar (0)