Antalya Kepez’deki yangın söndürüldü

Antalya Kepez’deki çiçek işleme tesisinde henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürdü. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

YAŞAM 28.07.2023, 14:07 29.07.2023, 13:04
Antalya Kepez’deki yangın söndürüldü

Antalya’nın Kepez ilçesindeki Varsak mevkisi Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan bir çiçek toptancısında henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Çevresinde güvenlik önlemleri alınan işletmedeki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında depo kullanılmaz hale gelirken, işletmenin idari biriminde ise ağır hasar meydana geldi. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

‘‘Can kaybı yok’’

Yangına ilişkin gazetecilere açıklama yapan Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı İsmail Yılmaz, firmanın sektörde en çok ihracat gerçekleştiren üyelerinden biri olduğunu söyledi.

Yangının neden kaynaklandığının henüz tespit edilemediğini fakat elektrik kaynaklı olabileceğinin tahmin edildiğini söyleyen Yılmaz, "Çok şükür can kaybı ya da yaralı yok. Bizi de teselli eden bu boyutu oldu." dedi.

İdari kısım ile deponun tamamen yandığını belirten Yılmaz, işletmede büyük bir hasar meydana geldiğini kaydetti.

Yorumlar (0)