Antalya'da feci kaza

Antalya'da kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucunda 1 kişi can verirken, 2 kişi yaralandı. Otomobil hızının kazadan 4 dakika evvel 240 kilometreye ulaştığı tespit edildi.

YAŞAM 02.02.2022, 18:54 03.02.2022, 16:49
Antalya'da feci kaza

Antalya'ya bağlı Döşemealtı ilçesindeki Termesos Bulvarı üzerinde Muhammet Madenci idaresindeki '48 AHC 595' plakalı araç, kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı.

İhbar üzerine kaza bölgesine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

1 ölü, 2 yaralı

Sürücü Muhammet Madenci (27) ile arka koltukta yolcu olarak bulunan Hakan Selçuk (45), sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslarla sağlık merkezine kaldırıldı. Ön koltukta yolcu olarak bulunan Ahmet Özkan Avcı'nın (28) ise olay mahallinde can verdiği tespit edildi. Avcı'nın naaşı, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

"Kadran 240'ı gösteriyor"

Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından eniştesi İsmail Kan ve kardeşi Ramazan Avcı tarafından morgdan teslim alındı. Gözyaşlarına boğulan Kan, kazanın yüksek hızdan kaynaklanmış olabileceğini kaydederek, "Yüksek hızı videoya kaydetmişler. Aracın kadranı 240'ı gösteriyor. Videoyu saat 16.56'da çekmişler. Videodan birkaç dakika sonra da kaza meydana gelmiş. Şikayette bulunacağız. Birilerinin artık 'dur' demesi gerekiyor." şeklinde konuştu. 

Genç adamın cenazesinin, Muğla'ya bağlı Seydikemer ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)