Alçıpanlar otomobilin üzerine devrildi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Sivas’ta TIR'ın dorsesinde bulunan alçıpanların bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

YAŞAM 28.03.2024, 13:17 29.03.2024, 16:06 Buse Önder
Alçıpanlar otomobilin üzerine devrildi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Dün Kayseri-Malatya Karayolu'nun Gürün ilçesi çıkışında meydana gelen trafik kazası, üzücü bir olayın habercisi oldu. M.A. tarafından kullanılan Mercedes marka alçıpan yüklü tır, yağışın etkisiyle kayganlaşan zeminde sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı yöne geçti ve yan yattı.

Yan yatan tırın dorsesinde bulunan alçıpanlar, bu esnada karşı yönden gelen Çetin Karaşin yönetimindeki Tofaş marka otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, tır sürücüsü ve otomobilde bulunan Ali Osman Güneş, A.O. ve A.K. isimli yolcular yaralandı.

Hastanede hayatını kaybetti

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ali Osman Güneş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavileri devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden Çetin Karaşin ve Ali Osman Güneş'in cenazelerinin Gürün ilçesine bağlı Ayvalı köyünde, öğle namazını müteakip defnedileceği öğrenildi.

Kazanın neden olduğu, hasarın ve kayıpların telafisi için yetkililer çalışmalarını sürüyor.

Yorumlar (0)