Adana'da kadına şiddet: Yerde tekmelediği kadını dakikalarca darbetti

Adana’da ikamet eden İran uyruklu kadın mimar, 4 senedir evli olduğu eşi tarafından komşularının evinin bahçesinde feci şekilde darp edildi. Sosyal medyada platformlarında görüntüleri paylaşılan kadın, “Çok korkuyoruz. İki kadınız, kendimizi koruyamıyoruz." dedi.

YAŞAM 15.04.2021, 22:59 16.04.2021, 12:39
Adana'da kadına şiddet: Yerde tekmelediği kadını dakikalarca darbetti

Adana’ya bağlı Yüreğir ilçesinde bulunan Atakent Mahallesi’nde komşusuna iftar yemeği için giden 32 yaşındaki Galavizh Ayoubi Amirabad, yaklaşık olarak bir aydır eve gelmeyen eşi Z.Ç. (36) tarafından komşularının bahçesinde öldüresiye darp edildi. Talihsiz kadının darp edildiği görüntüler, kızı tarafından sosyal medya mecralarında paylaşınca, olayı gerçekleştiren Z.Ç., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

“Hep sarhoş geliyordu"

4 senedir evli olduklarını söyleyen Amirabad, “Evlendikten hemen sonra şiddete maruz kaldım. Eve hep sarhoş geliyordu. Biri onu sinirlendirince, hıncını bizden çıkarıyordu. Bir aydır eve gelmiyordu. Telefonlarımızı da engellemişti. Komşumuza iftar için gittik, oraya geldi. 'Bir aydır nerelerdesin? Bizi aç ve sefil bıraktın.' dedim ve hemen şiddet uygulamaya başladı. Kafamı duvara ve yere vurdu. Elimi kırdı." dedi. 

“Mezar kazıp tehdit ediyor"

Amirabad, “İki kadınız, kendimizi koruyamıyoruz. Bahçeye mezar kazdı, ölümle tehdit etti. 'Sen yabancısın, seni kimse arayıp sormuyor, arkadan kimse yok.' dedi. Çok korkuyoruz." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada platformlarında paylaşılan videoda, şüpheli Z.Ç.’nin, “Seni öldürsem ceza yemem. En fazla 3-5 ay yatarım, haberin olsun. Her şeyi göze alıyorum." demesi dikkatlerden kaçmadı. 

Z.Ç. adlı şahıs daha sonra görüntüyü çeken kızına, “Seni de yok edeceğim. Benim ekmeğimi yediniz ama nankörsünüz." deyip tükürdüğü görülüyor. 









Yorumlar (0)