Adana'da fuhuş yapmayı kabul etmeyen kadına şiddet

Adana'da fuhuş yapmayı kabul etmeyen kadının saçlarını kesip bıçakladığı gerekçesi ile gözaltına alınan kız kardeşlerden biri tutuklandı.

YAŞAM 08.03.2021, 18:10 09.03.2021, 11:52
Adana'da fuhuş yapmayı kabul etmeyen kadına şiddet

Aktarılan bilgiye göre, bahse konu olay, 23 Şubat'ta Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Diyarbakır’da ikamet eden Kadriye Ç. (31), olaydan 3 gün evvel Adana’ya gelerek arkadaşı olan ve Dilan B. (32) ile birlikte yaşayan Zekiye D.’nin (29) evinde kalmaya başladı. 23 Şubat günü ise eve Dilan B.’nin kız kardeşi Serap B. (30) ve 10 yaşındaki oğlu da geldi.



Çocuğun gözü önünde şiddet

Kadriye Ç.’nin ifadesine göre, iki kız kardeş, kendisine fuhuş yapmasını teklif etti. Fakat Kadriye Ç., söz konusu teklifi reddedince, iki kız kardeş ile Kadriye Ç. arasında tartışma yaşandı. Tartışma ilerleyince, iki kız kardeş, 10 yaşındaki küçük çocuğun gözleri önünde Kadriye Ç.’nin saçını kestikten sonra bıçakladı. Talihsiz kadın yaralanınca, 3 kadın, 10 yaşındaki çocukla birlikte evden uzaklaştı.



Suçlamaları reddettiler

Zekiye D., söz konusu eve dönerek, sağlık ekibini arayıp yaralı olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri gönderildi. Kadriye Ç., sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın hemen ardından, emniyet güçleri tarafından zanlıları yakalamak için çalışma başlatıldı. Zekiye D., polise verdiği ifadesinde, Kadriye Ç. ile iki kız kardeşin tartışmaya başladığını, niçin kavga ettiklerini bilmediğini, kimin bıçaklandığını ise görmediğini belirtti. Emniyet güçleri, olaydan bir hafta sonra Serap B.’yi gizlendiği evde yakaladı. Serap B. de ilk ifadesinde hiç kimseye fuhuş yapması için baskı uygulamadıklarını, bir anda ablası ile Kadriye Ç.’nin tartışmaya başladığını, kendisinin de kavgayı ayırmaya çalıştığı esnada Kadriye Ç.’nin bıçakla yara aldığını, bu nedenle de hemen oğlu ve ablasıyla birlikte evden ayrıldığını, olayın ardından da ablasını hiç görmediğini iddia etti.



Hayati tehlikesi bulunmuyor

Güvenlik güçleri, olayın ardından kaçan ve bir daha kendisine ulaşılamayan Dilan B.’yi bulmak için çalışmalara devam ediyor. Zanlı Serap B. ise ifadesinin alınmasının ardından adliyeye gönderildi. Serap B., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından yaralama olayına karışmak ve fuhşa teşvik etmek gerekçesiyle tutuklandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan Kadriye Ç.'nin hayati tehlikesi bulunmadığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.







Yorumlar (0)