Adana'da akaryakıt istasyonuna saldırı: 4 kişi tutuklandı

22 Ocak'ta Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki bir akaryakıt istasyonuna düzenlenen silahlı saldırı sonucu Ahmet Demir (58) hayatını kaybetmişti. Saldırıyı düzenleyen kişiler tespit edildi, 4 zanlı tutuklandı. Saldırının sebebi de ortaya çıktı.

YAŞAM 30.01.2023, 10:48 31.01.2023, 13:40 Hakan Öksüz
Adana'da akaryakıt istasyonuna saldırı: 4 kişi tutuklandı

Adana'da 22 Ocak Pazar günü merkez Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Taşçı Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunda meydana gelen silahlı saldırı sonucu bir kişi yaşamını yitirmişti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın sorumlularını yakalamak için çalışma başlatmıştı.

58 yaşındaki Ahmet Demir'in öldürüldüğü saldırının yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, zanlıları belirledi. Düzenlenen operasyonla Ahmet A. (32), Barış A. (32), Ercan T. (24) ve Ayetullah A. (24) adlı zanlılar tutuklandı. Bu kişilerle bağlantılı oldukları öne sürülen 3 kişi ise adli kontrol koşuluyla salıverildi.

Saldırının nedeni ortaya çıktı

Ahmet Demir'in hayatını kaybettiği saldırının sebebi de ortaya çıktı. Şirket sahibinin yakını tarafından hırsızlıkla suçlanan Ayetullah A'nın, beraberindekilerle birlikte akaryakıt istasyonuna saldırıda bulunduğu, bu esnada olay yerinde bulunan Ahmet Demir'in yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Yorumlar (0)