ABD vatandaşının İstanbul’daki sır ölümü

ABD vatandaşı olan 59 yaşındaki Nabeel Mahmoud isimli bir adam, Cihangir’de yaşadığı evinde ölü bulundu. Mahmoud’un ölüm sebebi ise henüz belli değil.

YAŞAM 15.03.2022, 08:52 16.03.2022, 08:58
ABD vatandaşının İstanbul’daki sır ölümü

Dün 20.00 sularında ortaya çıkan olaya göre Beyoğlu’na bağlı Cihangir’deki Firuzağa Mahallesi’nin Çukurcuma Caddesi’ndeki 3 katlı bir apartmanda yaşayan ABD vatandaşı 59 yaşındaki Nabeel Mahmoud’dan bir süredir haber alınamıyordu. Bunun üzerine bina sakinleri, durumu polise haber verdi.



Cansız bedeni bulundu

İhbar sebebiyle olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla dairenin kapısını açtı. Mahmoud’un cansız bedeni hareketsiz halde bulundu. Bunun üzerine sağlık ekipleri olay yerine çağırıldı. Evde yapılan ilk incelemede Nabeel Mahmoud’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri ekiplerinin sevk edildiği evde, çalışma başlatıldı.



3 kez hırsızlık yapılmış

Bina sakinlerinden alınan bilgiye göre Nabeel Mahmoud bu daireyi hem ev hem de iş yeri olarak kullanıyordu ve dairede daha önce 3 kez hırsızlık yaşanmıştı. Ekipler, Mahmoud’un kesin ölüm sebebini bulmak için soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)