4 bacağı kesilmiş kedi bulundu

Hatay ilinin İskenderun ilçesinde, 4 bacağı kesilmiş hâlde bir ölü kedi bulundu.

YAŞAM 26.11.2019, 11:47 26.11.2019, 13:39

Hatay ilinin İskenderun ilçesinde Atatürk Caddesi üzerinde temizlik çalışmaları yapan belediye personeli, bacakları kesilmiş hâlde bir ölü kediye rastladı. Acı çekerek öldüğü düşünülen kedi, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları tarafından sahildeki boş bir alana gömüldü.

4 bacağı da kesilmiş kediyi bulan temizlik işçisi Abdulselam İpek, "Kedinin yanına hareketsiz durduğu için gitmiştim. Yakından bakınca 4 ayağının da kesildiğini gördüm. Çöp toplayan arkadaşlar geldi alacaktı, ben de o esnada fotoğrafını çektim. İnanılmaz bir şey. Tüylerim diken diken oldu. Bende şok oldum." ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan bacakları kesilen sokak kedisini daha önce besleyen 66 yaşındaki Fadime Bastık isimli vatandaş, kedinin ölüm haberini, kendisine gösterilen fotoğrafa bakarak öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Öldürülen kedinin adının "Boncuk" olduğu ve kediye günlük yemek verdiğini söyleyen 66 yaşındaki Fadime Bastık, "Ben gece gündüz bunlara bakıyorum. Yazın eve dahi gitmiyorum. Benim hayatımda bunlardan başka kimse yok. Ne istediler kedimden, konuşamazlar edemezler, dertlerini anlatamazlar. Ne kadar büyük bir günah bu." dedi.

Mahallede de kedi annesi olarak anılan 66 yaşındaki Fadime Bastık, "Boncuk" ismini verdiği sokak kedisini katleden kişi ya da kişilerin bulunmasını isteyerek, bulunmaları durumunda ilk işininin o canilerden şikayetçi olmak olacağını da kaydetti.

Yorumlar (0)