16 yaşındaki Sıla boğazı kesilerek katledildi

Giresun'da sevgilisi tarafından boğazı kesilerek katledilen 16 yaşındaki genç kızın daha evvel de aynı şahıs tarafından kaçırıldığı belirtildi.

YAŞAM 16.02.2022, 18:20
16 yaşındaki Sıla boğazı kesilerek katledildi

Edinilen bilgiler doğrultusunda, Bulancak ilçesine bağlı Yalı Mahallesi üzerindeki bir evde H.C.G. (21), tartışma yaşadığı kız arkadaşı Sıla Ş.'yi (16) bıçakladı. Söz konusu şahsın kaçtığına tanık olan komşuların ihbarda bulunması üzerine adrese gelen sağlık ekibi, genç kızın vefat ettiğini belirledi. Cinayetin akabinde emniyet mensupları evin bulunduğu alanda geniş kapsamlı güvenlik tedbiri alırken, olay mahallinden kaçan şüpheli şahıs, Giresun-Ordu Havaalanı yakınlarında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'dan gelip katletti

Ankara'da yaşadığı öğrenilen şüpheli H.C.G.'nin dün akşam saatlerinde Giresun'a geldiği ve geceyi bir otelde konaklayarak geçirdiği tespit edildi. Komşularının ve yakınlarının verdiği bilgiler doğrultusunda Sıla Ş. ile H.C.G.'nin sanal ortamda tanıştıkları ve evlenmek maksadıyla kaçtıkları fakat ailesinin şikayette bulunması üzerine yaşının küçük olması sebebiyle ailesine teslim edildiği belirtildi. Genç kızın bir başkasıyla nişanlandığını öğrenmesinin ardından Sıla Ş. ile görüşmek üzere kente gelen H.C.G.'nin, evde yatalak ve yaşlı babaannesiyle bulunan genç kızı bıçaklayıp, boğazını keserek katlettikten sonra kaçtığı tespit edildi.

Polis, olaya ilişkin tahkikat başlattı.

Yorumlar (0)