10 ilimize sağanak uyarısı!

Doğu Karadeniz, Marmara ve Hakkari çevrelerinde ani yağmur geçişleri olacak. Marmara'da lodos bekleniyor. Ülke genelinde hava sıcaklıkları stabil.

YAŞAM 12.11.2020, 09:55 12.11.2020, 17:07
10 ilimize sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarının değerlendirme ve tahminlerine göre Türkiye'nin doğu ve kuzey kesimleri parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu olacak.

İstanbul, Kocaeli ve Kırklareli çevreleri, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale ve Tekirdağ'ın doğusu ile Hakkâri, Van ve Şırnak illerinin güney kesimleri yağmurlu ve sağanak yağışlı geçecek.

Şırnak ve Hakkâri'nin yüksekleri ile Van'ın güneyinde yer yer karla karışık yağmur olacak, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Marmara'nın doğusu ve güneyi, İç Anadolu ile Orta ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olacak.

Hava sıcaklığında ülke genelinde ciddi bir değişiklik yok. Türkiye genelinde havalar mevsim normalleri dolaylarında seyredecek.

Rüzgar ağırlıklı olarak kuzeyli yönlerden hafif esecek, ara sıra da orta kuvvette olacak. Sabah saatlerinde Kuzey Ege kıyıları ile Marmara'nın batısında yer yer saatte 40 ila 60 kilometre hızda kuvvetli esecek.

İllerde hava

İSTANBUL: 17°C. Parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu. Aralıklı hafif sağanak yağışlı.

ANKARA: 15°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

İZMİR: 21°C. Az bulutlu.

ANTALYA: 25°C. Az bulutlu.

ZONGULDAK: 16°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

TRABZON: 15°C. Parçalı bulutlu ve çok bulutlu. Öğle saatleri sonrası aralıklı sağanak yağışlı.

ERZURUM: 8°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

DİYARBAKIR: 19°C. Parçalı bulutlu ve az bulutlu.

Yorumlar (0)