Ali Koç: Pamir iyileşince Beşiktaş forması giyeceğim!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, SMA hastalığı ile savaşan Pamir Pekin'in iyileşmesi halinde Beşiktaş forması giyeceğini söyledi. 

YAŞAM 12.11.2020, 10:05 12.11.2020, 16:45
Ali Koç: Pamir iyileşince Beşiktaş forması giyeceğim!

SMA hastalığı ile savaşan Pamir Pekin için Beşiktaş tarafından yardım kampanyası başlatılmıştı. ''Bırakmam Seni Pamir'' adındaki kampanya aralıksız bir şekilde sürüyor. 

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Pamir Pekin'in iyileşmesi için el ele verdi. Söz konusu yardım kampanyasına dair görüntüler, Beşiktaş'ın resmî Youtube kanalında paylaşıldı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, SMA hastalığı ile savaşan Pamir Pekin iyileştikten sonra kendisiyle maç seyretmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise maçın Vodafone Park'ta olmasını istedi. 

Bunun üzerine Fenerbahçe Başkanı Koç, maçın nerede yapılacağının önemi olmadığını, Pamir Pekin'in iyileşmesi halinde Beşiktaş forması giyip maçı seyretmeye geleceğini ifade etti. Bunun üzerine Beşiktaş Başkanı Çebi, "Harikasın" şeklinde yanıt verdi. 

Çebi: Başarılı bir yardım toplanacağını umuyorum

Çebi, söz konusu yayın neticesinde SMA hastalığı ile savaşan Pamir Pekin için başarılı bir yardım toplamayı dileyerek, kampanyaya katılan herkese teşekkürlerini sundu. 

Koç: 600 bin dolarlık fark kapatılmalı

Türkiye'de Pamir Pekin gibi SMA hastalığı ile savaşan onlarca çocuğun olduğunu belirten Koç, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) tedavi yönteminin bulunduğunu ancak çok pahalı olduğunu ifade etti.

Koç, yardım kampanyası kapsamında ciddi miktarda para toplandığını ancak yetmediğini, bu nedenle artık 600 bin dolarlık farkın kapatılması gerektiğini söyledi. 

Cengiz: Toplumsal irade şart

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, SMA hastalığı gibi birçok hastalık için dernek kurulması gerektiğini belirterek, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini, toplumsal iradenin şart olduğunu belirtti.

Galatasaray Başkanı Cengiz, maddi olarak kampanyaya destek vereceğini ifade etti.

Yorumlar (0)