İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali yaklaşıyor!

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali renkli görüntülere ev sahipliği olacak. İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne ziyaretçiler ücretsiz olarak katılabilecek.

TARIM 19.01.2020, 13:18 19.01.2020, 14:00
İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali yaklaşıyor!

Her yıl yapılmakta olan İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’nin dokuzuncusu bu yıl 24 ila 26 Ocak tarihleri arasında yapılacak. İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’nin gerçekleşeceği yer olarak Yenikapı’da bulunan APICENTER “Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi seçildi.

İstanbul Bal Üreticileri Birliği’nin her yıl düzenlediği APICENTER - Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne komşu ülkelerden arıcılık işiyle uğraşan katılımcılar da olacak.

Sponsorunun “AVRASYA ARICILIK ve ANA ARI GEN TR”nin olacağı festivalde ziyaretçi girişleri ücretsiz olacak.

Arıcılıkla ilgili detaylı bilgi alma imkânı!

Alışveriş yapmak isteyenler ilgili fuarların stantlarını ziyaret edebilecekler. Fuar alanında arı ürünleri ve arıcılık malzemeleri satışı yapılırken, ziyaretçilere birbirinden lezzetli bal çeşitleri sunulacak. Fuara katılan ziyaretçilere, canlı arı ve ana arı satışları yapan firmalarla doğrudan görüşme imkânı ve detaylı bilgi alma fırsatı da sağlanacak.

9. Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne nasıl giderim?

9. Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne ziyarette bulunacak katılımcılar Yenikapı metrosunu kullanabilirler. Festivale metro kullanarak ulaşmak isteyen ziyaretçilerin Yenikapı metrosunun sola dönen ilk çıkışını kullanmaları gerekiyor.

9. Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’ne ilişkin detaylı bilgi için www.apicenter.com.tr ve www.istanbularicilikfestivali.com internet adreslerinden faydalanılabilir.

Yorumlar (0)