"Yine kendimize gol attık"

Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan Ersun Yanal, Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının ardından bir takım açıklamalarda bulundu.

SPOR 31.10.2019, 09:29 02.11.2019, 20:48
"Yine kendimize gol attık"

Başarılı teknik adam Ersun Yanal, Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldikleri maçın ardından açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal, "Bu tür maçları oynamak zor. Bu tür maçlarda çok fazla rotasyona alışık değilseniz ve oyun bütünlüğünüz daha oturmadıysa, oyuncuların da çoğunu kullanamadıysanız, bu maçlar sıkıntılı geçer. Bugün zaman zaman oldu, öbür taraftan da bu sezonun en büyük dikkat edilmesi gereken tarafı, yine kendimiz gol yedik, yine kendimize gol attık. Yine ferdi hatamızdan gol yedik, yediğimiz gollerin yüzde 85'i kendi hatamızdan kaynaklanıyor. Hedefimizde Türkiye Kupası hep olacak, ligdeki hedefimiz belli. Fenerbahçe'nin hedefinde bu saatten sonra önündeki hedefleri gerçekleştirmek var" şeklinde karşılaşmayı değerlendirdi.

Hangi oyucuların performansını beğendiği sorusuna, "Oyuncularımızın değerlendirmesinde farklı kriterler var. Bu kriterleri göz önünde bulundurmalıyız. Sakatlıktan çıkmış, yeni oynayan oyuncuların zaman zaman kopmaları normal. Oyuncularımızın oyun disiplininden memnunum" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar (0)