Yeşil sahalardan, kebap krallığına!

Futbol kariyerine Japonya'da devam eden Galalatasaray'ın eski oyuncusu Lukas Podolski, Almanya'da altıncı kebap dükkanını açmanın hazırlığını yapıyor.

SPOR 28.11.2019, 12:54 12.01.2020, 15:43
Yeşil sahalardan, kebap krallığına!

Almanya’nın yetiştirdiği en önemli futbolculardan olan, Köln’de oynadığı dönemde 2004-2005 sezonunda ‘Gol Krallığı’ heyecanını yaşayan, Almanya Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası’nın sahibi olan başarılı oyuncu Lukas Podolski, kebap dükkanı zincirini kurmaya devam ediyor. Bir zamanlar Galatasaray’da da oynayan Lukas Podolski, Almanya’da altıncı kebap dükkanını açmak için geri sayıma başladı.

Futbola Japonya’nın Vissel Kobe takımında devam eden Lukas Podolski, ‘Gol Krallığı’ndan ‘Kebap Krallığı’na geçiş yapmanın hazırlıklarını yapıyor. Kariyerinde Bayern Münih, Arsenal, Inter gibi Avrupa devi takımlar da forma giydi.

Yıldız futbolcu, Türkiye’de oynadığı dönemde de kebaba olan düşkünlüğünü sık sık belirtiyordu.

Yeni kebap dükkanı açacağını ifade eden Lukas Podolski “Altıncı kebap dükkanımın açılması için kısa bir süre kaldı. Sanırım önümüzdeki Şubat ya da Mart ayında restoran hazır duruma gelir. Bu dükkan Bonn’da olacak. Bonn’daki dondurma şirketim oldukça iyi satış yapıyor. Aynı başarıyı kebap dükkanında da yakalayacağımızı düşünüyorum. Bonn, harika insanların yaşadığı çok güzel bir şehir… İnsanlar eminim ki lezzetli döner kebapları keyifle yiyecekler. Başka şehirlerde de kebap dükkanı açmayı istiyorum” şeklinde konuştu.

Kebap dükkanları dışında da yatırımlarına devam eden Lukas Podolski’nin Almanya’da dondurma salonu, barı ve kıyafet dükkanı da yer alıyor. Lukas Podolski’nin boş zamanlarında tezgahın başına geçerek, döner kestiği de gözlemleniyor.

Yorumlar (0)