Volkan Demirel teknik direktör olmak istiyor!

Sarı-lacivertli kulüpte yardımcı antrenör olarak görev yapan Volkan Demirel, Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu UEFA B Antrenör Kursu'a katıldı.

SPOR 22.10.2019, 10:46 22.10.2019, 10:50
Volkan Demirel teknik direktör olmak istiyor!

Futbol kariyerlerine teknik direktör olarak devam etmek isteyen 30 kursiyer, Türkiye Futbol Federasyonu’nun organize ettiği UEFA B Antrenör Kursu için Erzurum’da kursa katıldı.

12 gün boyunca devam edecek olan eğitimde derse katılım sağlayanlar arasında Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Demirel, "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek" şeklinde bir açıklama yaptı.

TFF tarafından düzenlenen UEFA B Antrenör Kursu, Erzurum’da başlanıldı. Aralarında Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ahmet Dursun ve Serkan Balcı gibi futbolcuların yer aldığı 30 kursiyer antrenör olmak için katıldığı UEFA B Antrenörlüğü kurs programında, Beşiktaş’ın eski kaptanı Mehmet Ekşi ve Fenerbahçe’nin eski kaptanı Ömer Kaner eğitim veren isimlerdi.

Antrenman, sporcu, antrenör ve antrenörün görevleri başlıklı konuları anlatan Mehmet Ekşi, daha sonra teknik direktör adaylarını Yüksek İrtifa Futbol Sahası'na çıkararak teknik anlamda bilgiler aktardı. Ömer Kaner’in, kursiyerlere uygulamalı olarak anlatmış olduğu bilgileri özellikle Volkan Demirel, dikkatle dinledi.

Gelecek hedefleri hakkında Volkan Demirel şu ifadelere yer verdi: 

Volkan Demirel: Hedefim kaleci antrenörlüğü değil!

"Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek. Kaleci arkadaşlarıma her zaman yardımım, desteğim olacaktır ama benim hedefim teknik direktörlüğe doğru, kendimi buna hazırlıyorum. Gördüğümüz, örnek aldığımız, çok şey öğrendiğimiz insanlar var. Herkesin kafasında belli bir idolü vardır. İnsanın kendini baştan oluşturması gerekiyor. Kaleciyken nasıl bir Volkan Demirel karakteri çıkarttıysam, hocalık tarafında da bir Volkan Demirel karakteri çıkartmak istiyorum. Örnek aldığım, saydığım, sevdiğim bir sürü hoca var. Çalışmalarından detaylar aldığım hocalar da var ama kendi çalışmalarımı yapmak istiyorum, idol olarak bir isim vermeyeyim"
 

Yorumlar (0)