Volkan Demirel'in izlediği Brezilyalı stoper!

İtalya'da Sampdoria-Atalanta maçını yakından takip eden Volkan Demirel, Atalanta'nın Brezilyalı stoperi Rafael Toloi için olumlu rapor tuttu

SPOR 14.11.2019, 11:12 12.01.2020, 18:11
Volkan Demirel'in izlediği Brezilyalı stoper!

Fenerbahçe hem Ocak ayı transfer döneminde hem de sezon sonunda kadroya katılacak futbolcular için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yakın zamanda İtalya'da Sampdoria-Atalanta karşılaşmasını takip eden Ersun Yanal'ın yardımcısı Volkan Demirel'in Atalanta'nın stoperi Rafael Toloi'yi takip ettiği ifade edildi.

Atalanta'nın Serie A ve Şampiyonlar Ligi'ndeki banko futbolcuları arasında yer alan Toloi için Volkan Demirel'in olumlu rapor verdiği ve kısa sürede transfer görüşmelerinin başlayacağı bilgisi aktarıldı.

Sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor

Toloi, Atalanta kulübünde son sezonunu geçiriyor olsa da Ocak ayında transferi oldukça zor görünüyor. Çünkü hem kulübün direkt futbolcusu olması hem de Atalanta'nın Şampiyonlar Ligi'nde olması bu işi bir hayli zorlu bir duruma sokuyor.

Devre arası çok zor, hedef sezon sonu

Fenerbahçeli kurmaylar Toloi'ya en azından önümüzdeki sezon için kadrosunda forma şansı vermenin planlarını yapıyor. 29 yaşında, 1.85 boyunda olan Toloi, 19 kez Brezilya U-20 takımında forma giydi.

Yorumlar (0)