Voleybolda çeyrek final heyecanı: Halkbank'ın rakibi Cucine Lube

Temsilcimiz Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu ilk maçında güçlü İtalyan ekibi Cucine Lube'yi konuk edecek. Yarın saat 19.00'da başlayacak maç öncesi açıklamalarda bulunan Thomas Jaeschke ile Marko Matic, dünyanın en güçlü takımlarından birine karşı oynayacaklarını belirtti. Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, depremzede çocuklar için "Umuda renk ver" kampanyası kapsamında toplanacak kitap ve kalemlerin, deprem bölgesine gönderileceğini duyurdu.

SPOR 06.03.2023, 10:25 Hakan Öksüz
Voleybolda çeyrek final heyecanı: Halkbank'ın rakibi Cucine Lube

CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşanacak. Halkbank Erkek Voleybol Takımı, turun ilk maçında İtalyan ekibi Cucine Lube'yi ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda yapılacak. Maçın hakemleri Bulgaristan'dan Konstantin Yovchev ve Belçika'dan Marie-Catherine Boulanger olacak.

Rövanş maçı 15 Mart Çarşamba günü yapılacak

Temsilcimiz, ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek yarı final kapısını aralamayı hedefliyor. 15 Mart Çarşamba günü deplasmanda yapılacak rövanş öncesi avantaj kovalayan mavi beyazlı ekip, maça kilitlendi. 

"Umuda renk ver" kampanyası 

Maça gelen taraftarlardan "Umuda renk ver" kampanyası için boyama kitabı ve boya kalemi istendi. Toplanacak kitap ve kalemlerin, deprem bölgesindeki çocuklara gönderileceği kaydedildi. Öte yandan başkent Ankara'ya gelen depremzedelerin de maça gelmek istemeleri durumunda konuk edileceği belirtildi.

Marko Matic: "Türkleri gururlandırmak istiyoruz"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'ndan Thomas Jaeschke ile Marko Matic, karşılaşmaya ilişkin görüşlerini aktardı. İtalya'nın en güçlü takımlarından biriyle karşı karşıya geleceklerini kaydeden Matic, "Gruplarda gücümüzü gösterdik. Depremin ardından Türkleri gururlandırmak istiyoruz." dedi.

Tomas Jaeschke: "Az hata yapıyorlar"

Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Cucine Lube karşısında yarı final şansı arayacaklarının altını çizen Tomas Jaeschke ise, "Seviyeleri oldukça yüksek. Turu geçmek istiyorsak onlara değil, kendimize odaklanmalıyız. Rakibin hata yapma yüzdesi düşük. Bu nedenle oyun ritmimizi yakalamalı ve dikkatli olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)