Virgil van Dijk'tan Ozan Kabak'ı üzen haber

Liverpool'un teknik patronu Jürgen Klopp, uzun bir süredir sakatlığı sebebi ile formasından uzak kalan Hollandalı yıldız futbolcu Virgil van Dijk'ın sezonu kapattığını duyurdu.

SPOR 02.02.2021, 23:24 03.02.2021, 14:48
Virgil van Dijk'tan Ozan Kabak'ı üzen haber

Liverpool'un dünyaca ünlü Alman menajeri Jürgen Klopp, Premier League'de oynayacakları zorlu Brighton karşılaşması öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında, camiasına kötü bir haber verdi.

Alman teknik adam, uzun bir süredir sakatlığı sebebi ile yeşil sahalardan uzak kalan Virgil van Dijk'ın sezonu kapattığını duyurdu. 



Liverpool, hafta sonu da bir diğer stoperi Joel Matip'in sezonu kapattığını açıklamıştı.

Bu sezon defans tandeminde büyük problemler yaşayan İngiliz devi, pek çok karşılaşmada orta saha mevkiinde oynayan futbolculardan kurulu bir stoper ikilisi oluşturmak durumunda kalmıştı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu, bu problemi çözmek maksadıyla, transferin son gününde Schalke 04'ten Ozan Kabak ve Preston North End'den Ben Davies'i kiralık olarak kadrosuna kattı.



Ozan Kabak'ın idolü

Liverpool'a imza atan Ozan Kabak, Galatasaray'da oynadığı dönemde "İdolüm Virgil van Dijk." açıklamasında bulunmuştu. Milli futbolcu, bu sezon idolü ile tandem oluşturamayacak.

Hollandalı defans oyuncusu Virgil Van Dijk, sezonun ilk yarısında oynanan Everton karşılaşmasının henüz ilk dakikalarında sakatlık yaşamıştı.

29 yaşındaki futbolcu, 2020-2021 sezonunda yalnızca 8 resmi müsabakada forma giyme şansı bulabildi.

Yorumlar (0)