Uğurcan Çakır’dan güldüren özeleştiri: “Yediğim gol çok güzeldi” 

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Altay maçının ardından özeleştiri niteliğinde açıklamalarda bulundu. Takım arkadaşlarını tebrik ederken, maçta yediği tek gol için de “çok güzeldi” ifadelerini kullandı. 

SPOR 22.12.2021, 13:08 23.12.2021, 09:22
Uğurcan Çakır’dan güldüren özeleştiri: “Yediğim gol çok güzeldi” 

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, kaliteli kurtarışları ile takımının birinci sırada kalmasında en önemli faktör olarak görülüyor. Ligin ilk yarısının kapanmasına az bir süre kala tek mağlubiyet ile yoluna devam eden bordo-mavili ekibin kalecisi, Altay maçı sonrasında değerlendirme konuşmasında bulundu. 

Altay karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Trabzonspor’un kalecisi Çakır, galibiyet için takım arkadaşlarını tebrik ettiğini ve onlara teşekkür ettiğini dile getirdi. Herkesin elinden geleni fazlasıyla yaptığını, ilk yarı kötü oyun sergilense de geriden gelip durumu toparladıklarını belirten Uğurcan Çakır, Andreas Cornelius’u da ayrıca tebrik ettiğini belirtti.  



“Altay’ın potansiyelini biliyorduk” 

Çakır: “Altay’ın potansiyelini, neler yapabileceğini biliyorduk. İlk yarıya kötü başladık ama sonra organizasyonu daha iyi yaptık. Kazandığımız 3 puan, altın değerindeydi. Ben de çok güzel bir gol yedim bence haftanın golüydü.” 

Yorumlar (0)