Türk Telokom'da ilk hedef tamam!

ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk yarıyı 8. sırada tamamlayan Türk Telekom'un kulüp başkanı Yusuf Kıraç, sezon sonunda Avrupa kupalarında yer almayı hedeflediklerini dile getirdi.

SPOR 10.01.2020, 13:48 12.01.2020, 15:11
Türk Telokom'da ilk hedef tamam!

Kıraç, açıklamasında sezonun ilk yarısı için belirlenen hedefe ulaştıklarını, devreyi ilk 8'de bitirerek Türkiye Kupası'nda mücadele etme hakkı kazandıklarını söyledi.

Sezona genç bir takımla başladıklarına vurgulayan Kıraç, "Yola çıkarken bunun bilincindeydik. Takımın zamanla oturacağını, birbirlerine alışacağını tahmin ediyorduk." değerlendirmesini yaptı.

Genç ve yeni kurulan bir kadro olmalarından dolayı inişli çıkışlı performanslarının normal karşılanması gerektiğini ifade eden Kıraç, "Kazanmaya odaklı, mücadeleden hiç ödün vermeyen, seyirciyle bütünleşen bir takım istiyorduk. Onlara inandık ve gerçek potansiyellerini sahaya yansıttıklarında önlerinde kimsenin duramayacağını daima vurguladık." dedi.

"Başkentimizin adını Avrupa’da duyurmaya devam edeceğiz"

Başkan Yusuf Kıraç, Türk Telekom'un hedeflerinden şaşmadan yola devam edeceğini belirtti.

Ankara'da FIBA Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları oynamalarının, yabancı takımların başkente gelmesinin önemli olduğunun altını çizen Kıraç, "Ankara basketbol seyircisi açısından Avrupa'da olmak çok önemli. Bu sorumlulukla hareket ederek, başkentimizin adını Avrupa’da duyurmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

"Sezon sonunda yine Avrupa'da olmalıyız"

Kıraç, sezonun ikinci yarısında Türkiye Kupası dahil 3 kulvarda mücadele edeceklerini vurguladı.

"Şampiyonlar Ligi'nde en azından gruptan çıkarak bu sezonki hedefimizi taçlandırmak istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz. Mücadele etmeliyiz ve sonuna kadar bırakmamalıyız. Sezon sonunda yine Avrupa'da olmalıyız. Türk Telekom, mücadeleci ve başarılı bir takım görüntüsüyle Ankara'da sporun ve basketbolun önderi olmaya devam edecektir."

Yorumlar (0)