Türk takımlarının Avrupa maçları ertelendi

EuroLeague'de Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile Avrupa Kupası'nda Bursaspor'un bu haftaki karşılaşmaları Kahramanmaraş merkezli ve 10 kenti etkileyen depremler sebebiyle ertelendi.

SPOR 07.02.2023, 01:32 07.02.2023, 14:03
Türk takımlarının Avrupa maçları ertelendi

EuroLeague tarafından gerçekleştirilen açıklamada, 8 Şubat tarihinde oynanması gereken Bursaspor-Mincidelice JL Bourg müsabakası ve EuroLeague'in 24'üncü haftasında 9 Şubat tarihinde Anadolu Efes-Real Madrid ve 10 Şubat tarihinde Fenerbahçe-EA7 Emporio Armani Exchange Milan karşılaşmalarının Türkiye'yi vuran depremler sebebiyle Türk hükümetinin bütün spor müsabakalarını bir sonraki bildiriye değin iptal etmesinin akabinde askıya alındığı ve ertelenen maçların yeni tarihlerinin takımlarla gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından belirleneceği duyuruldu.



Başsağlığı mesajı paylaşıldı

Bahse konu açıklamada, "EuroLeague basketbol ailesi, Türkiye ve depremden etkilenen ülkelerde meydana gelen trajediden dolayı derin üzüntü duymaktadır. Yaşamını yitirenlerin ailelerine ve süren trajediden etkilenen herkese başsağlığı temennilerimizi iletmek istiyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)