Trabzonspor’u eski oyuncusu yıktı: Trabzonspor 1-2 Yukatel Denizlispor

Trabzonspor kendi sahasında rakibi Yukatel Denizlispor’a 2-1 mağlup oldu. Yukatel Denizlispor’un iki golü de eski Trabzonsporlu Hugo Rodallega’dan geldi.

SPOR 16.12.2019, 22:56 16.12.2019, 23:08
Trabzonspor’u eski oyuncusu yıktı: Trabzonspor 1-2 Yukatel Denizlispor

Süper Lig’de 15. haftanın kapanışında Trabzonspor, Yukatel Denizlispor’u ağırladı. Üç büyüklerin puan kaybettiği haftada Trabzonspor kazanmak için çıktığı maçta sahadan şok bir mağlubiyetle ayrıldı.

Trabzonspor’un etkili başladığı maçtaki ilk gol 21. dakikada Oğuz Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle kaydedildi. İlk yarıda başka gol olmadı ve bordo-mavililer soyunma odasına tek golle önde girdi.

Maçın ilk yarısında varlığı çok az kaydedilen Yukatel Denizlispor ikinci devrede Trabzonspor kalesinde pozisyon bulmaya başladı. İki takım da karşılıklı gol pozisyonlarına girerken Yukatel Denizlispor 59. dakikada Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega’nın attığı kafa golüyle beraberliği yakaladı.

Eski Trabzonsporlu Hugo Rodallega Trabzonsporu yıktı!

Bu golün ardından maç kızıştı, performans devrinin yükseldiği maçta eski Trabzonsporlu oyuncu Hugo Rodallega’nın 82. dakikada kaydettiği galibiyet gol Trabzonspor’u yıktı.

Eski Trabzonsporlu oyuncu Hugo Rodallega, attığı her iki golün ardında da kutlama yapmadı.

Trabzonspor bu yenilgiyle 26 puanda kaldı ve Yukatel Denizlispor üç puan kazanıp 21 puana yükseldi.

Yorumlar (0)