Trabzonspor'un yabancıları 12 takıma eş değer!

Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturmak isteyen Trabzonspor'un yabancı oyuncularu16 golle, ligde 12 takımın kaydettiği golden daha fazla gol attılar. Bu futbolcular, zirveye yakın iki takım kadarda fileleri havalandırdı.

SPOR 31.10.2019, 14:15 02.11.2019, 20:36
Trabzonspor'un yabancıları 12 takıma eş değer!

Süper Lig’in 10. hafta programında 2 Kasım Cumartesi günü Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, taraftarı önünde kazanmak istiyor. Bu sezon iç sahada oynamış olduğu 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 eşitlik yaşayan bordo-mavili takım, haftayı 3 puanla kapatarak liderlik yarışına devam etmek istiyor.

Yabancı oyuncular açısında oldukça mutlu olan Trabzonspor'un kaydettiği 19 golün 16’sı yabancı futbolculardan geldi. 2 kez ise Abdulkadir Ömür ve Yusuf Sarı gol attı.

Trabzonsporlu yabancı futbolcular atmış oldukları 16 golle, Süper Lig’de ki 12 takımdan daha fazla fileleri havalandırırken, zirveye yakın iki takım kadar da gol kaydettiler.

Ligde Ankaragücü, Göztepe, Kayserispor, Galatasaray, Denizlispor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Beşiktaş, Konyaspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Gaziantep Futbol Kulübü’nden daha fazla gole imza atan yabancı oyuncular, toplam 16 kez rakip fileleri havalandıran Sivasspor ve Medipol Başakşehir kadar da gole imza attılar.
 

Yorumlar (0)