"Trabzonspor ciddi bir takım, 1-0'a razıyım"

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'u ağırlayacak olan Sparta Prag'ın Teknik Direktörü Vaclav Jilek, Trabzonspor karşılaşmasının kendisi için bugüne kadarki en önemli maç olduğunu söyledi.

SPOR 07.08.2019, 18:57 08.08.2019, 00:49
"Trabzonspor ciddi bir takım, 1-0'a razıyım"

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın Trabzonspor'u konuk edecek Sparta Prag'ta teknik direktör Jilek, Generali Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Çek teknik direktör, Trabzonspor'un güçlü ve kaliteli bir takım olduğunu belirterek, "Trabzonspor karşılaşmasının bugüne kadarki en önemli maçım olduğunu söyleyebilirim." dedi.

"1-0'A RAZIYIM"

Yarınki karşılaşmada kendilerini zorlu bir takımın beklediğine değinen Jilek, Trabzonsporlu futbolcuların piyasa değerinin Sparta Prag takımından daha yüksek olduğunu söyledi. Jilek, "Yarın ciddi bir rakibe karşı oynayacağız. Kaliteli bir takım. Evde yiyeceğimiz her gol canımızı acıtır. En azından gol yemek istemiyoruz. 1-0'lık galibiyete razıyım." dedi.

Vaclav Jilek, Trabzonspor karşısında sahalarında seyircisiz oynamalarının bir dezavantaj olduğunu belirterek oyuncularını bu duruma hazırlamaya çalıştığını ifade etti.

"İKİNCİ MAÇ ÇOK ZORLU OLACAK"

Deplasmanda oynayacakları maçın da zorlu geçeceğini anlatan Jilek, "Türkiye'deki ateşli taraftarlara karşı takımımızı hazırlayacağız." dedi.

Sparta Prag'ta oynayan Semih Kaya'dan Trabzonspor ve stadyum atmosferi hakkında bilgiler aldıklarını kaydeden Jilek, "Orada oynayacağımız maçta bize çok faydalı olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan futbolcu Michal Sacek ise Trabzonspor'un maçlarını izlediklerini ve yarınki maçın çekişmeli olacağını belirtti.

Trabzonspor'un bireysel olarak hücumda güçlü oyuncuları olduğunu söyleyen Sacek, "Zayıf noktalarını da tespit etmeye çalıştık. Bu zayıf noktalardan onları vurmaya çalışacağız." değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)