Trabzonspor başkanını seçiyor: Kulübün borcu açıklandı

Asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın tek aday olarak girdiği seçimlerde Trabzonspor'un yeni başkanı ve yönetim kurulu seçilecek. Bugün başlayan Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı, yarın sona erecek. Genel kurula katılan eski başkan Ahmet Ağaoğlu ile Kulüp Asbaşkanı Ertuğrul Doğan'ın birbirine uzak köşelerde oturması dikkat çekti.

SPOR 25.03.2023, 13:08 27.03.2023, 09:32 Hakan Öksüz
Trabzonspor başkanını seçiyor: Kulübün borcu açıklandı

Trabzonspor'da Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı, Hayri Gür Spor Salonu'nda başladı. Olağanüstü genel kurul, yarın gerçekleştirilecek seçimle tamamlanacak. Asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın dışında bir başkan adayı bulunmuyor. 

Yeni yönetim, 20 aylığına göreve gelecek

9 bin 278 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurul, kulübün 48. yönetim kurulunu seçecek. Asbaşkan Ertuğrul Doğan ile yönetim kurulu, 20 aylığına göreve gelecek. 

Trabzonspor'un borcu açıklandı

Kulübün borcunun 2 milyar 835 milyon 909 bin TL olarak açıklandı. Ertuğrul Doğan yönetiminde Trabzonspor'un küçülmeye gideceği ve birçok oyuncusunu elden çıkaracağı kaydedildi.

Ahmet Ağaoğlu ile Ertuğrul Doğan uzak köşelere oturdu

Eski başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da genel kurul toplantısına katıldığı görüldü. Bir zamanlar sürekli yan yana pozlar veren başkan adayı olan Ertuğrul Doğan ile eski başkan Ahmet Ağaoğlu'nun birbirlerinden uzak köşelere oturması dikkat çekti. 

Eski Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Zeyyat Kafkas ve Nevzat Kaya da yönetim kurulu listesinde

Yarın saat 16.00'da sona erecek oylamaya Ertuğrul Doğan'ın dışında adaylığını koyan başka bir isim yok. Ertuğrul Doğan'ın yönetim kurulu listesinde Zeyyat Kafkas, Nevzat Kaya, Kemal Ertürk, Sami Karaman ve Ali Haydar Gedikli gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)