Trabzonspor, 9 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş'ı İnönü'de yendi

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Beşiktaş'ın golünü Aboubakar kaydederken, Karadeniz temsilcisinin gollerini Montero (K.K.) ve Vitor Hugo kaydetti.

SPOR 31.01.2021, 21:15
Trabzonspor, 9 maçtır kaybetmeyen Beşiktaş'ı İnönü'de yendi

Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. BJK İnönü Spor Kompleksi Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı kazanan, 2-1'lik skorla misafir ekip Trabzonspor oldu.

Trabzonspor'dan muhteşem geri dönüş

Beşiktaş, dakikalar 29'u gösterdiğinde Vincent Aboubakar'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 43'ü gösterdiğinde meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderen Francisco Montero, maçta skoru 1-1'e getirdi. Karadeniz ekibinin sol golü ise dakikalar 63'ü gösterdiğinde Vitor Hugo'dan geldi. 

Beşiktaş'ta 64. dakikada Bernan Mensah yerine oyuna dahil olan Dorukhan Toköz, 13 dakika sonra kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

Süper Lig'in yeni lideri Fenerbahçe oldu

Trabzonspor, ligdeki son 6 haftada oynanan karşılaşmalarda 5. galibiyetini alarak puanını 36'ya çıkardı ve zirve yarışına bir basamak daha yaklaştı. Süper Lig'de 9 hafta ardından yenilen Beşiktaş 44 puanda kalırken, liderlik pozisyonunu da sarı-lacivertlilere kaptırmış oldu.

Süper Lig'de çarşamba günü Beşiktaş, Fraport-TAV Antalyaspor'a misafir olacak. Trabzonspor ise perşembe günü Yukatel Denizlispor'u konuk edecek.





Yorumlar (0)