TFF Başkanı'ndan 2011 Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe ve Beşiktaş istemişti...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ‘Futbolda Şike Davası’ kapsamında Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin beraat kararını onamasıyla birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş tarafından gelen 2011 Süper Kupa Finali'nin oynanması yönündeki talebe sıcak baktıklarını dile getirerek "Yönetim kurulunda konuyu değerlendireceğiz. Ben de 2011’deki süper kupa finalinin oynanmasına sıcak bakıyorum. Oyumu, yönetim kurulu toplantısında bu kapsamda kullanacağım'' sözlerini kullandı.

SPOR 03.01.2022, 14:06 04.01.2022, 09:05
TFF Başkanı'ndan 2011 Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe ve Beşiktaş istemişti...

'Futbolda Şike Davası'nda Yargıtay 5. Ceza Dairesi, Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında olduğu 5 sanık ile ilgili verilen beraat kararını onamasından sonra Fenerbahçe yönetimi, 2011’deki süper kupa finalinin oynanması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu. 

Gözler federasyona çevrilmişti

Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan bu başvurudan sonra Beşiktaş Kulübü’nün de Süper Kupa finalini oynanmasını istediği belirtildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'nin bu yöndeki talebini olumlu karşıladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki bu süreçten sonra gözler TFF’ye çevrilmişti.

Nihat Özdemir: “Sıcak bakıyoruz”

Konuyla ilgili bir televizyon programına açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ''İki güzide kulübümüz bu yönde bir talebi bize ilettiler. Yönetim kurulunda konuyu değerlendireceğiz. Ben de 2011’deki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım. Yapılacak olan Yönetim kurulu toplantısında bu yönde oy kullanacağım'' sözlerini kullandı. 

Gelecek hafta TFF yönetimi tarafından gerçekleştirilecek olan toplantıda bu talebi değerlendirecek.

İzmir’de oynanabilir

Öte yandan 2011 Süper Kupa Finali'nin, yeni açılan İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanabileceği iddia edildi. Kısa süre içinde TFF yönetimi kararını açıklayacak.

Yorumlar (0)