Terim: Bana göre futbolu burada bırakmalı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirterek, "Galatasaray da kendi çocuklarına sahip çıkar, bana göre futbolu burada bırakmalıdır." dedi.

SPOR 28.12.2019, 22:49 29.12.2019, 00:57
Terim: Bana göre futbolu burada bırakmalı!

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti. Teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan hakkında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Arda Turan ile Fatih Terim arasındaki ilişkiyle, futbolcu Arda ile teknik direktör Terim arasındaki ilişkiyi birbirinden ayıralım. Arda Turan, Galatasaray için önemli bir figürdü. Nasıl olur nasıl gelişir bilmiyorum. Arda, futbolu Galatasaray'da mı bırakmalı derseniz, oyum bundan yana olur." dedi.

"Eğer biri hak edecekse bu Arda'dır"

Terim, Arda Turan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirterek, "Galatasaray da kendi çocuklarına sahip çıkar, bana göre futbolu burada bırakmalıdır, eğer biri hak edecekse, bu Arda'dır." diye konuştu.

"Bol gollü net bir galibiyet aldık"

Antalyaspor maçını değerlendiren Terim, "Güzel bir oyunla bol gollü net bir galibiyet aldık. İyi oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. En azından devreye hem iyi oynayarak hem farklı kazanarak giriyoruz. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah ikinci devre bu Galatasaray'a yakışan futbolla beraber iyi sonuçlar alacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)