Süper Lig'de ikinci teknik direktör ayrılığı

Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Dalcı, karşılaşmanın ardından istifa ettiğini duyurdu.

SPOR 27.08.2022, 22:56 29.08.2022, 08:52
Süper Lig'de ikinci teknik direktör ayrılığı

Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Dalcı, müsabakanın ardından istifa ettiğini dile getirdi.

"Kulübün önünü açmak için..."

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Dalcı, "Yaklaşık bir yılı aşkın sürede MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevini icra ettim. Geçtiğimiz yıl da çok güzel günler yaşadık ve şampiyonluğa ulaşarak MKE Ankaragücü'nü layık olduğu yerlere taşımak bizlere nasip oldu. Süper Lig'de henüz dördüncü hafta fakat kulübün önünü açmak için görevimden istifa ettim. Bundan sonraki karşılaşmalarda Ankaragücü'ne başarılar temenni ediyorum. Bugünkü yenilgiden ötürü camiadan özür diliyorum. Ankaragücü çok büyük bir camia. Bu yılki takım her manada çok iyi. Benden sonra çok daha iyi yerlere geleceği kanaatindeyim. Benden sonra göreve gelecek meslektaşıma başarılar temenni ediyorum." sözlerini sarf etti.

İlk ayrılık Kasımpaşa'dan gelmişti

Kasımpaşa, geçtiğimiz 16 Ağustos tarihinde teknik sorumlu Sami Uğurlu'nun görevine son verildiğini bildirmişti.

Kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

"Yönetim kurulumuz tarafından alınan karar doğrultusunda, Sami Uğurlu’nun teknik sorumluluk görevine son verilmiştir."

Süper Lig'in ikinci haftasında oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşması, misafir ekibin 6-0'lık üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

Sarı-lacivertliler, 8'inci dakikada Joshua King, 16 ve 58'inci dakikalarda Enner Valencia, 45+3'üncü dakikada Emre Mor, 86 ve 90+2'inci dakikalarda ise genç yıldızı Arda Güler'in golleriyle maçı 6-0 kazanmıştı. 

Yorumlar (0)