Süper Lig'de Beşiktaş ve Karagümrük 14. randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak.

SPOR 30.01.2023, 10:37 31.01.2023, 09:29
Süper Lig'de Beşiktaş ve Karagümrük 14. randevuda

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma, akşam saat 8'de başlayacak.

Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı bay geçen Fatih Karagümrük, geride bıraktığı 19 maç içinde 5 galibiyet ve 7 beraberlik ile 22 puan elde etti ve 10. sırada yerini aldı.

5 maçtır ligde kaybetmeyen kırmızı-siyahlılar aldıkları 3 beraberlik ve 2 galibiyetle hanesine 9 puanı yazdırmış oldu. Oynadığı son 3 maçtan da beraberlik ile ayrılan ekip, 2 mücadelede uzatmalarda, bir tanesinde ise 85. dakikada gol yedi.

3 isim forma giyemeyecek

Takımda uzun bir zamandır sakatlıkları bulunan Emir Tintiş, Efecan Mızrakçı ve Efe Tatlı forma giyemeyecek.

Kırmızı-siyahlı ekipte sağ kanat oyuncusu Colley ile orta sahada görevli Nicholas, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. İki oyuncu Beşiktaş'ın karşısında kart görmeleri halinde 23. haftada deplasmanda MKE Ankaragücü ile yapılacak olan maçta forma giyemeyecek.

Ara transfer döneminde Brahim Darri, Andrea Bertolacci, Sofiane Feghouli ve Adem Ljajic'i kadrosuna dahil eden Fatih Karagümrük, son olaraksa 21 yaşında olan Portekizli stoper Bruno Rodrigues'i sezonun sonuna dek kiraladı.

Tüm gözler Diagne ve Borini'de

Geride kalan ligin 19 maçında 40 gol atıp ligin en golcü ekiplerinden biri olan Fatih Karagümrük'te attıkları 22 golle Borini Diagne ikilisi en skorer isimler oldu.

Fabio Borini sezonda attığı 12 golün yanında 7 asist yaparken, ara transfer döneminde birçok kulübün de gündemine geldi.

Rakip fileleri ligde 10 defa havalandıran Borini'yle beraber Andrea Pirlo'nun Beşiktaş'ın karşısında gol beklediği en önemli isim.

Yorumlar (0)