Süper Lig'de 13. haftanın en dikkat çeken olayları!

Süper Lig'de 13. hafta sona erdi. İşte 13. haftanın en dikkat çeken olayları...

SPOR 03.12.2019, 11:21 03.12.2019, 11:22
Süper Lig'de 13. haftanın en dikkat çeken olayları!

İşte Süper Lig'de 13. haftaya damgasını vuran olaylar:

Fenerbahçe-Göztepe maçına penaltı kararı

fenerbahçe göztepe ile ilgili görsel sonucu

TRT Spor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe ile Göztepe arasındaki karşılaşmaya hakem Abdülkadir Bitigen’in penaltı kararı damgasını vurdu. Bitigen, dakika 61'i gösterdiğinde Alparslan Erdem’in kullandığı penaltıyı Altay’ın yerini terk ettiğini gerekçe göstererek iptal etti. Penaltı dönüşünde gol atan sarı-lacivertli takım bu karara uzun süre itiraz etti. Tekrar edilen penaltıda Göztepe golü buldu ve skoru 2-1 yaptı.

Kasımpaşa’da Kemal Özdeş dönemi sona erdi

kemal özdeş ile ilgili görsel sonucu

Deplasmanda Sivasspor’a 2-0 mağlup olan Kasımpaşa’da yönetim Kemal Özdeş ile yollarını ayırma kararı aldı. Tecrübeli teknik adam Kemal Özdeş, bu sezon Süper Lig'de görevinden ayrılan 7. teknik direktör olarak yerini aldı.

Sivasspor liderliği kimseye bırakmıyor

sivasspor ile ilgili görsel sonucu

Sezonun en dikkat çeken takımı olan Sivasspor, bu hafta da sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 yendi ve galibiyet serisini 5 maça yükseltti. Sahasında oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yaşamayan Yiğidolar, 27 puanla Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturuyor.

Sörloth durdurulamıyor

sörloth ile ilgili görsel sonucu

Trabzonspor’un Norveçli yıldız futbolcusu Alexander Sörloth, bu haftayı da gol atmadan tamamlamadı. Galatasaray’a karşı takımını öne geçmesini sağlayan başarılı forvet, 8 gol 4 asistle bu sezon takımına en çok katkıda bulunan oyuncu oldu.

Beşiktaş liderlik yarışını bırakmıyor

beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

Sezona etkili başlangıç yapamayan ancak son haftalarda yükselişe geçen Beşiktaş, evinde Süper Lig'in son sırasında yer alan Kayserispor`u 4-1 yenerek zirve ile puan farkını korumayı başardı.

Konyaspor’un galibiyet hasreti 4 maça çıktı

konyaspor ile ilgili görsel sonucu

Aykut Kocaman'ın ekibi istikrarı bir türlü sağlayamayan İttifak Holding Konyaspor, Çaykur Rizespor’a 3-1 yenildi ve galibiyet özlemini 4 maça yükseltti.

Ankaragücü yenilgiye engel olamadı

ankaragücü ile ilgili görsel sonucu

Alanyaspor`a 5-0 mağlup olan Ankaragücü, İstikbal Mobilya Kayserispor ile birlikte en çok gol yiyen takım (25) konumunda yer aldı.

Başakşehir adeta duvar ördü

başakşehir ile ilgili görsel sonucu

Sahasında Antalyaspor’u 2-0 yenen Medipol Başakşehir, son 4 maçta kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Başakşehir lider Sivasspor`u takibini de devam ettiriyor.

Denizlispor deplasmanlarda zirvede

denizlispor ile ilgili görsel sonucu

Süper Lig`e bu sezon tekrar yükselen Denizlispor, Gaziantep Futbol Kulübü`nü deplasmanda 2-1 mağlup etti ve üst üste 2. galibiyetini aldı. Bu sezon deplasmanlarda daha iyi bir performans sergileyen yeşil-siyahlı takım, deplasman karnesinde 11 puanla Süper Lig'in zirvesinde yerini aldı.

Gençlerbirliği galibiyete devam ediyor

gençlerbirliği ile ilgili görsel sonucu

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yükseliş dönemini geçen Gençlerbirliği, ligin golcü ekiplerinden BTC Türk Yeni Malatyaspor karşısında geri düşmesine rağmen 90+1`de attığı golle 1 puanı aldı ve son 4 haftada 10 puanın sahibi oldu.

Yorumlar (0)