Spor camiasından 23 Nisan paylaşımları!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Türk sporunun öncü kulüpleri ile Türkiye Futbol Federasyonu’ndan kutlama paylaşımları geldi. 

SPOR 23.04.2022, 12:42 23.04.2022, 12:48
Spor camiasından 23 Nisan paylaşımları!

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, 23 Nisan tarihinin önemine vurgu yapılarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlığının sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarken, bu özel günü hayatımızın neşe kaynağı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. Şanlı zaferlerle dolu tarihimizin en önemli günlerinden, milletimizin birlik ve beraberliğinin bir tezahürü olan 23 Nisan, sonraki nesillere teslim edeceğimiz en büyük değerimizdir” denildi. 

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz”

TFF’den yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
“Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 102’inci açılış yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Bu vesileyle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize rahmet ve saygı ile yâd ediyoruz.”

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir”

Fenerbahçe Spor Kulübü de yaptığı açıklamada, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle yâd ederek, “Milli bağımsızlığımızın en büyük sembollerinden olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Ulu önderimiz, devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Nice güzel 23 Nisanlara!” ifadelerine yer verildi. 

“Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin ve barışın temsilcileri olan çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyoruz”

Galatasaray Spor Kulübü ise yayımladığı kutlama mesajında, “Bağımsızlık ve özgürlük gayesiyle, demokratik cumhuriyete ulaşabilmek amacıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde milletçe sergilenen gayretlerin en önemli kazanımı olan, milli egemenliğimizin göstergesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 102’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin ve barışın temsilcileri olan çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyoruz” denildi.

“Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de bu özel gün sebebiyle bir kutlama mesajı kaleme alarak, “Milli bağımsızlığımızın sembolü, yüce Türk milletinin birlikteliğinin en büyük göstergesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 102’inci açılış yıl dönümünü kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi. 

“Ülkemizin aydınlık yüzü olan çocuklarımızın tüm insanlık için faydalı birer birey olmaları için tüm gayretimizle mücadelemizi sürdüreceğiz”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiğini hatırlatan Başkan Çebi, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediye edilen bu günün ayrıcalığını en içten duygularla hissediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ülkemizin aydınlık yüzü olan çocuklarımızın tüm insanlık için faydalı birer birey olmaları için tüm gayretimizle mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

“Sizler hepimiz için geleceğin birer yıldızı ve umut ışığısınız”

Trabzonspor’dan yayımlanan kutlama mesajında, “Çocuklarımıza hediye edilen bu özel gün! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz” denilirken, İttifak Holding Konyaspor’dan yapılan açıklamada ise şu cümlelere yer verildi:
“Küçük, beyler, küçük hanımlar! Sizler hepimiz için geleceğin birer yıldızı ve umut ışığısınız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 102’inci yıl dönümünü ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun.”

Yorumlar (0)